نوتلای کردستان چیست ؟
به این مطلب امتیاز دهید

به این مطلب امتیاز دهید

نوتلای کوردستان چیست؟ تا حالا شده با خودتون فکر کنید که اجداد ما در گذشته از چه تنقلاتی و یا مواد غذایی میان وعده ای استفاده میکردند؟
با پرسش و پاسخ در این رابطه در نقاط مختلف جغرافیایی به جواب های گوناگونی می‌ رسیم. جواب های گوناگون به وسعت جغرافیای جهان.

آنچه در این مقاله به آن میپردازیم محصولی به روز شده به نام نوتلای کردستان است که ریشه در فرهنگ و جغرافیای روستاهای سردشت دارد. در این مقاله تلاش خواهد شد به سوالات متداول پرسیده شده در این رابطه پاسخ داده شود.

نوتلای کردستان چیست ؟

محصولی ارگانیک که اصلی‌ ترین ترکیبات آن شامل دوشاب، مویز از انگور کوهستانی و دیمی سردشت، عسل کوهی و همچنین مقداری ادویه جات طبیعی است.

خواص نوتلای کردستان در چیست ؟

پایین آوردن غلضت خون و سرشار از ویتامین هایی همچون a, b, e کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر و آهن است.
این محصول سرشار از انرژی بوده ولی از آنجایی که در تولید آن از فرایند شیمیایی استفاده نمی‌شود، برای افرادی که از مشکلات گوارشی رنج میبرند پیشنهاد میشود و آسیبی را متوجه سیستم گوارش آنها نمیکند. همچنین نوتلای کردستان می تواند حلال مشکلات کسانی باشد که از بوی بد دهان رنج میبرند.
کجا میتوانیم نوتلای کردستان را تهیه کنیم؟
از طریق سایت ما می توانید این محصول ارگانیک و خوشمزە را تهیە کنید.

منبع: برای تهیه این مقاله با کار آفرین نمونه سردشت خانم هیلان ملکاری مقیم سردشت مصاحبه شد. ایشان از سال ۱۳۹۸ با تهیه کیک وشیرینی محلی کار خود را آغاز کرده و اکنون در زمینه بسته بندی وتولید مواد غذایی فعالیت دارد.

 


 

جهت خرید این محصول فوق العاده، اینجا کلیک کنید.

Farugh Abdulazade

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید

جدیدترین محصولات

مشاهده تمام محصولات